J-rakun tulevat tapaamiset löydät Facebookista ja Japania ry:n tapahtumakalenterista.


Japania ry:n animeklubi J-raku (Japania ry no anime kurabu) sai alkunsa Annantalon Japani-päivän (2005) kyselystä, josta ilmeni, että kiinnostus animeen, mangaan ja japanilaiseen pop-kulttuuriin lähenteli perinteisten ikebanan ja origamin suosiota.

Klubi kokoontuu noin kuukauden välein Kirjasto 10:n tiloissa, mutta muutakin ohjelmaa pyritään tarjoamaan. Ensimmäisessä avoimessa tapaamisessa 10.8.2005 päätettiin hyvin laajasta toimintakirjosta - anime, manga, cosplay, j-pop/rock, katumuoti, piirtäminen ja pelit. Klubi pyrkii esittelemään koko harrastuksen kirjon toiminnassaan.

Maaliskuussa 2006 julkaistiin ensimmäinen J-raku-animeliite, joka postitettiin kaikille Japania ry:n jäsenille samaan aikaan ilmestyneen Fin-Nippon Bulletinin numero 2/2006 mukana.

Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita J-rakun tapaamisiin. Osallistujilta ei edellytetä Japania ry:n jäsenyyttä, mutta yhdistyksen jäsenille on tarjolla jäsenetuja (Fennica Comics -10 % yli 20 euron ostoksista, Tempera -10 %, Blippo -10 %, ei nettimyymälästä).

Tarkempia tietoja tapaamisista voi tiedustella J-rakun yhteyshenkilöltä Ulla Koskivirralta (j-raku{a}japania.org). Jos haluat tietoa tulevista tapahtumista, liity J-rakun postituslistalle. Postituslistalle voi liittyä lähettämällä viestin (otsikolla JOIN) osoitteeseen j-raku{a}japania.org.

Kävijälaskuri